ideas to decorate your bedroom

hi!

terasa malas mau practice hari ne uhuk uhuk. :) lepas ne mau tengok running man.

  • google gambar-gambar menarik,then print di kedai.lepas tu lekat kat dinding bilik.
mum put those whiteboard in my room since there's no more space anywhere else.so i make use of it.i found all the pictures from TUMBLR.posters were gotten from magazines and albums.

another example.smart sangat~
  • susun cantik-cantik collections (ANY COLLECTIONS,SERIOUSLY) dalam bilik,bukan mau ditapuk. :)
kasihan,nda da rak khas untuk album-album ne.guna meja belajar sahaja. :D add more spices on your collections.pikir laaa,mcm aku ne plain jak.
  • buat collage gambar kawan-kawan??
  • ada meja solek??haaaaaa,cuba buat macam ne.
tadaaaaaaa. :) me gusta YG FAMILY okeh.as usual everything was taken from TUMBLAH and FB.
  • untuk pintu bilik,ahaaa.boleh saja lekat nama kamu besar-besar tapi disebabkan aku ada extra poster aku lekat poster la. :) 
agak plain tapi asal ada.
  • paling famous,PASANG CHRISTMAS LIGHT atau orang sabah panggil lampu kelip-kelip. ^^
smart kan??cousin aku ada lekat carpet macam tu di dinding biliknya tapi its kind of towel.idk.
  • ni aku pun on the way buat.ambil majalah yg lama-lama sudah then pilih la phrases/slogan yg kamu minat then lekat di dinding bilik.
lawa kan?? :)

GENERAL IDEAS.




sources ; teenagebedroom



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...