journey with photograph (today's tutoring)

hi.

biggie sorry,i forgot to photograph my students. :/

sebelum bertolak

long way from my home to the main road,its not that far anyway.x sempat berpeluh pun.

payung,sebab petang-petang selalu hujan.


jalan dari main road ke SMK Lohan.lengang kan??

just a random house.

under the sunlight.

pintu pagar SMK Lohan

sampai saja depan pagar,ada kata-kata semangat.



lorong dari dewan SEMELOR ke kantin (tempat mengajar)

kebetulan kawan aku tengah mengajar ADD MATHS.


kanak-kanak comel tengah rehat.

abaikan muka yg agak uhhh.


then aku mengajar,terus Elena pinjam kamera aku (muehehe,kamera apeks sebenarnya)





basically dorang suma kawan waktu kecik-kecik.semua sama umur.muehehe,muka suma masih familiar.

SMK Lohan's basketball court.

lepas tu bergerak la aku balik rumah. 

ikut suka badan saja anj ni duduk di laluan kereta.

gerai sederet tu ada restoran,cyber cafe,kedai bundle.

lapar sangat so singgah di gerai beli nasi goreng ayam.cheesedale tu aku sendiri letak.yum yum!
beza sabah dan semenanjung,apa sahaja order makanan mesti ada bagi sup free.x payah minta.

CHOMBI tidur dgn aegyo nya di carpet.


fish eye effect

pop colour effect


aku dapat kolej kediaman ketiga.aku emo ni,aku harap betul dapat kolej 12 tp blehhh.aku google kolej 3 ni fames masalah air. :/ 

3 comments :

reyy said...

kalau ko tejumpa lg si didi kim salam :3

Azwa Mislan said...

@reyy okie dokie! :)

Miss Aien said...

I got kolej kediaman keempat and same goes as u, really farrrrrrr for my faculty =,=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...